Våra Tjänster

Transport av Styckegods

Vår godstransporttjänst erbjuder pålitlig och effektiv transport av frakt, vilket säkerställer säker och punktlig leverans till destinationen.

Betongtransport och pumpverksamhet.

Vi erbjuder transport- och pumpningstjänster för betong, vilket garanterar pålitlig och effektiv transport och placering av betong till alla byggprojekt.

Taxi Service

Våra taxitjänster erbjuder bekväm och pålitlig transport, vilket säkerställer att du når din destination i tid och med stil.

Transport av Styckegods

Vår kärnkompetens fokuserar på vår exceptionella godstransporttjänst, som är utformad för att erbjuda effektiv och pålitlig leverans till våra uppskattade kunder. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av transportmetoder för att möta våra kunders mångsidiga behov. Vårt erfarna team av yrkespersoner är engagerat i att hantera alla varor noggrant och säkerställa leverans enligt tidsschemat.

Betongtransport och pumpverksamhet.

Vår betongtransport- och pumpningstjänst erbjuder en pålitlig och effektiv lösning för dina byggbehov. Med våra moderna lastbilar och utrustning kan vi leverera högkvalité betong direkt till arbetsplatsen och pumpa den till vilken destination som helst. Vårt erfarna team av yrkespersoner är engagerat i att erbjuda exceptionell service och säkerställa att projekten slutförs i tid och inom budget.

Taxi Service

Vår taxitjänst erbjuder säker och pålitlig transport för enskilda passagerare och grupper. Vårt fordonsutrustning är väl underhållen och våra förare är erfarna och kunniga. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en bekväm och effektiv resa till sin destination.

Oy R. Sjöholm Ab

Y-tunnus   0357463-2

Hiekkamäentie 2, 04300 Tuusula