Palvelut

Tavarakuljetukset

Tavarankuljetuspalvelumme tarjoaa luotettavaa ja tehokasta rahtien kuljetusta, varmistaen turvallisen ja ajallaan tapahtuvan saapumisen määränpäähän.

Betoninkuljetus ja pumppaustoiminta

Tarjoamme betonin kuljetus- ja pumppauspalveluita, jotka takaavat luotettavan ja tehokkaan betonin kuljetuksen ja sijoituksen mihin tahansa rakennusprojektiin.

Taxi Palvelut

Taksi-palvelumme tarjoavat mukavaa ja luotettavaa kuljetusta, varmistaen että saavut määränpäähäsi ajoissa ja tyylikkäästi.

Kappaletavarakuljetukset

Ydinosaamisemme keskittyy poikkeukselliseen tavarankuljetuspalveluumme, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja luotettavaa toimitusta arvostetuille asiakkaillemme. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme laajan valikoiman kuljetusmenetelmiä, vastaamaan asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin. Kokenut ammattilaistiimimme sitoutuu käsittelemään kaikki tavarat huolellisesti ja varmistamaan aikataulussa tapahtuvan toimituksen. 

Betoninkuljetus ja pumppaustoiminta

Betonin kuljetus- ja pumppauspalvelumme tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun rakennustarpeisiisi. Nykyaikaisella kuorma-auto- ja laitekalustollamme voimme toimittaa korkealaatuista betonia suoraan työmaalle ja pumpata sitä mihin tahansa kohteeseen. Kokenut ammattilaistiimimme sitoutuu tarjoamaan poikkeuksellista palvelua ja varmistamaan, että projektit valmistuvat ajallaan ja budjetin puitteissa.

Taxi Palvelut

Taksipalvelumme tarjoaa turvallista ja luotettavaa kuljetusta yksittäisille matkustajille ja ryhmille. Ajoneuvokalustomme on hyvin hoidettu ja kuljettajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mukavan ja tehokkaan matkan kohti määränpäätään.

Oy R. Sjöholm Ab

Y-tunnus   0357463-2

Hiekkamäentie 2, 04300 Tuusula